Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Aug
09

Cat costa un domeniu .ro?

Autor: ionut

Inregistrarea domeniilor .ro este efectuata prin intermediul RoTLD (Romani Top Level Domain), la un pret de 61$ (inclusiv TVA), prezentand avantajul (cel putin in acest moment) ca un domeniu odata cumparat ramane in proprietatea cumparatorului pe viata (sau pana cand acesta renunta la domeniu).

Totusi, se pot  cumpara domenii .ro la preturi mai mici de la firme partenere RoTLD, ce intermediaza procesul de inregistrare. Aceste firme au contracte de cumparare “en-gros” de la RoTLD, si de aceea obtin preturi mult mai avantajoase. Odata inregistrat un domeniu, pentru client nu exista nici un avantaj sau dezavantaj referitor la modul de achizitionare (in afara pretului).

Pe baza experientei acumulate in decursul timpului privind activitatea de inregistrare domenii romanesti, tin sa atentionez persoanele interesate de inregistrare, ca un domeniu romanesc intra in posesia cumparatorului, doar atunci cand RoTLD confirma inregistrarea acestuia. Au fost cazuri in care clientii au platit suma de inregistrare catre firma intermediara, dar domeniul sa nu fi fost inregistrat la RoTLD in timp rezonabil, aspect ce a dus la inregistrarea aceluiasi domeniu de catre o alta firma intermediara, dar cu un timp de raspuns mai mic.

Prezint in randurile ce urmeaza o lista cu site-urile prin care puteti inregistra domenii .ro, impreuna cu preturile practicate de acestea (preturile sunt fara TVA):

inregistrare-domenii.ro – 36.99€

inregistraredomenii.net – 42€

way2web.ro – 42€

edomenii.ro – 41.65€ (sau 8.33/an)€

hostdomain.ro – 44€

inregistrare-domenii-ro.com – 26€

claus.ro – 26€

domain.ro – 50$

gazduire-domenii.info – 26€

Toate preturile enumerate mai sus sunt FARA TVA.

Atentie !!! Nu intotdeauna un pret bun inseamna si servicii de calitate. Pentru a va convinge, puteti citi aici, aici sau aici si aici.

Inainte de a alege o firma de inregistrare domenii, nu ezitati sa consultati parerea unei persoane avizate. Daca nu cunoasteti pe nimeni cu experienta in domeniu, va pot sta la dispozitie.

Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

  1. zamfir iulian :

    Va salut.Ma numesc Iulian si incerc sa-mi fac si eu un site/blog cu si depre pariuri.Momentan sunt inregistrat in alta parte,dar vreau sa-l fac pe acest sa fie al meu.Am inteles ca se fac ceva bani din un asemenea site.Problema e ca nu prea ma descurc(incerc sa fac totul singur) foarte bine,conosc persoane care se vor inregistra aici,dar totusi e nevoie de promovare.Momentan site-ul este pe ucoz.com,dar o sa vreau sa-l pun pe .ro.Daca imi puteti da un sfat,v-as fi recunoscator.
    Va multumesc!!!!

Adauga comentariu

    Despre BizPro.ro

     BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.