Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Jun
04

Alegerea cuvintelor cheie pentru Optimizare Web

Autor: ionut

Cea mai importanta etapa in procesul de optimizare web este alegerea cuvintelor cheie pentru care urmeaza sa fie optimizat un site. Trebuie tinut cont de domeniul de activitate al site-ului, si de caracterul informatiilor prezentate pe site. Cuvintele cheie alese vor trebui sa fie specifice domeniului de activitate al site-ului, si sa reprezinte continutul acestuia.

Am observat cazuri in care administratorii de magazine online si-au optimizat site-ul pentru cuvintele cheie “magazin online”, ceea ce nu este in totalitate gresit, dar, din punctul de vedere al traficului ce l-ar putea castiga din motoarele de cautare, si-ar fi putut consuma resursele utilizand cuvinte cheie mai potrivite.

Potrivit ar fi ca un magazin online ce comercializeaza haine, sa-si optimizeze site-ul in general pentru cuvatul cheie “haine”, si variatii ale acestuia.In functie de structura site-ului se pot alege mai multe cuvinte cheie pentru care se va optimiza ulterior. Spre exemplu, fiecare categorie a magazinului online poate fi optimizata utilizand cuvinte cheie specifice. Asa cum am afirmat anterior, trebuie sa existe un echilibru intre caracterul general al cuvintelor cheie alese, si continutul site-ului ce urmeaza a fi optimizat.

In cazul unui magazin online de haine, se va urmari optimizarea categoriilor pentru cuvinte cheie ca : tricouri, rochii, fuste, pantaloni, etc.

Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

 1. ionut :

  [pt Andrei Nemes] Nu am cum sa fiu de acord cu tine. Optimizand un site nou pentru cuvantul cheie “fuste” intr-adevar este destul de greu sa obtii primele pozitii rapid, dar … vei avea sanse destul de mari sa te pozitionezi bine pentru variatii de cuvinte cheie ce contin “fuste”. Ulterior, dupa ce site-ul primeste un oarecare grad de incredere, se pot continua eforturile pentru obtinerea pozitiilor fruntase.

  Bineinteles ca este foarte recomandat a se descoperi cuvinte cheie cu trafic foarte bun, dar pentru care nu exista concurenta foarte mare.

  As putea spune si eu ca principala greseala pe care o fac asa-zisii SEOs este sa le arate clientilor cum au optimizat ei site-ul pentru “fuste de blugi cu nasturi maro”. Pentru un asemenea cuvant cheie este foarte usor de obtinut prima pozitie, dar… traficul este de mii de ori mai mic decat pentru “fuste”.

  Din punctul meu de vedere, decat pozitia 1 pentru un cuvant cheie cu 10 cautari pe zi (deci se pot obtine maxim 10 vizitatori pe zi) mai bine o pozitie mai slaba (pana cand site-ul castiga autoritate) pentru un cuvant cheie cu trafic de mii de ori mai mult.

 2. Fabian :

  Iti dau dreptate Ionut. Eu am multe cuvinete cheie, nu stiu sigur daca este bine asa, dar si eu spun ca e mai ok sa am trafic pe site decat sa am optimizat pentru o singura categorie.

 3. crudu constantin :

  ce nu inteleg eu este de fapt densitatea aestor cuvinte cheie am citit pe niste forumuri ceva de genu sa fie intre 2,5% si 5% . Vreau daca poate cineva sa imi explice cate ceva despre aceasta densitate a cuvintelor

 4. Marius Mailat :

  Calcularea Constantin e simpla x/100 * (numarul de cuvinte totale) = (numarul de repetarai ale cuvintelor cheie) si afli x de aici, x “trebuie” sa fie intradevar intre 2-5%.

  Ideea mea legata de cuvinte cheie este urmatoarea:

  1. pas 1 optimizare pentru:

  “fuste lungi”
  “fuste scurte”
  “fuste albe”
  ..etc

  2. dupa 6 luni (timp in care eu sunt 1 page pentru cuvintele de mai sus) optimizez pentru fuste

 5. marbal :

  Nu mai stiu ce sa fac pentru a creste PR- ul site-ului meu, ce parere aveti?

  Multumesc!

  Toate cele bune!

 6. Sandu Valentin :

  Buna!Am urmarit cu atentie parerile,comentariile si indicatiile voastre.Am nevoie de ajutor!Incerc sa imi optimizez singur cum pot mai bine siteul,folosesc un cont de addwords de la google,dar nu sunt multumit de rezultate in ciuda faptului ca pretul platit pentru asta nu este deloc de neglijat.Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat.

 7. Bogdan :

  Salut, din cate vad, ce ai scris tu e adevarat, dar nu e complet :)

  Tu ai facut o referire simpla referitoare la optimizarea cuvintelor cheie. Adevarul este ca motoarele de cautare cand scaneaza un website, scaneaza fiecare pagina separat. Acestea fiind spuse, referitor la exemplul tau, ar trebui ca in pagina fiecarui articol sa avem anumite cuvinte cheie diferite. Astfel, daca ai o pereche de adidasi pe care o vinzi pe acea pagina, cuvintele tale cheie ar trebui sa se regaseasca in numele si descrierea produsului cel putin de cateva ori pe pagina. Ceva de genul: adidasi, nike, baieti – cand vinzi o pereche de adidasi nike pentru baieti. Iar pentru o pagina mai generala, cu mai multe produse, puteti trece ceva de genul: Fuste, rochii, pantaloni(sectiunile voastre din acea pagina) , nike, adidas,(numele firmei produselor de pe acea pagina). Nu scrieti multe cuvinte cheie, scrietile pe cele care fac referire la pagina respectiva.

 8. Bogdan :

  Si am uitat sa mentionez, sunt de acord si cu ionut ;)

Adauga comentariu

  Despre BizPro.ro

   BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.