Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

May
07

Securitatea site-urilor din .ro

Autor: ionut

Un aspect important de care detinatorii de site-uri din “.ro” nu tin cont este securitatea site-ului propriu.

Zilele acestea am lucrat la un proiect care necesita analiza mai multor site-uri romanesti, si nu mica mi-a fost surpriza sa aflu ca o mare parte din acestea erau infectate cu mai multe tipuri de troiani web.

Pe calculatorul de la birou folosesc ca sistem de protectie Kaspersky Internet Security, care, dupa parerea mea este una dintre cele mai bune solutii de securitate online. In timp ce deschideam diferitele site-uri, antivirusul nu inceta sa ma avertizeze ca site-urile respective sunt infectate.

Am reusit sa alcatuiesc o lista de vreo 30 de site-uri cu probleme, multe dintre ele fiind site-uri ale unor firme cunoscute, sau firme cu pretentii.

Si acum imi pun urmatoarele intrebari : Ce incredere as putea sa am in serviciile oferite de un site virusat? Ce folos ar avea o campanie de promovare a unui site, daca vizitatorii sunt inca din primele secunde de la intrarea pe site redirectionati ?

Din nefericire, exista multe companii in “.ro” care dau comanda de un site, il platesc, il instaleaza pe un server, si uita de el. Uita sa il verifice din timp in timp, si, cel mai important uita sa il intretina. De aceea, atunci cand este exploatata o vulnerabilitate a serverului, posesorii site-urilor afla foarte tarziu de aceasta problema, timp in care vizitatorii site-ului sunt fie infectati, fie dezamagiti de calitatea serviciilor oferite de acesta.

Voi axa articolele urmatoare pe domeniul securitatii online, pentru a atrage atentia webmasterilor asupra importantei acestui ascpect.

Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

  1. » Securitatea precara a site-ului va poate afecta vanzarile ! :: Optimizare Web ~ Promovare Site Online :

    […] Securitatea site-urilor din .ro […]

Adauga comentariu

    Despre BizPro.ro

     BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.