Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Feb
21

Cum sa iti Promovezi Blogul. Prezentare

Autor: ionut

La cererea unui prieten, m-am decis sa prezint cateva informatii si sfaturi pentru detinatorii de blog-uri, care doresc sa isi imbunatateasca numarul de vizitatori. Am compus in acest scop un articol mai amplu, pe care il voi posta pe site in mai multe etape, conform urmatoarei structuri :

Personal, consider ca exista 3 modalitati principale de promovare a unui blog :

 1. Prin intermediul continutului sau
 2. Datorita interactiunii dintre blogger si blogosfera
 3. Prin intermediul Optimizarii Web

Cele 3 modalitati vor fi prezentate detaliat in urmatoarele articole ce vor fi adaugate pe rand, in urmatoarele zile. Desi nu am pretentia ca sfaturile prezentate de mine reprezinta totalitatea masurilor pe care le poate lua un blogger pentru a-si promova site-ul, consider ca acestea sunt cele mai importante aspecte.

Lipsa activitatii din ultima perioada, se datoreaza volumului imens de munca cu care m-am confruntat. Totusi, cu ocazia reluarii activitatii pe acest blog, promit ca vor exista o serie de surprize placute, pe care le am pregatite, cat si un plan de activitate al blogului revizuit. Prima dintre aceste surprize este modificarea aspectului grafic.

Voi reveni in curand, cu articolul ce va explica cum va puteti promova blog-ul personal prin intermediul continutului acestuia.

Va multumesc pentru intelegere.

Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

 1. Larisa :

  Pai…asteptam cu nerabdare articolul…Mai ales ca eu am un blog facut acum 2 zile si e si primul meu blog,chiar am nevoie de aceste informatii:P:P:P.

  Imi place felul in care scrii si explici,astefl incat sa fie pe intelesul tuturor!…:D

 2. irisma :

  si eu astept cu nerabdare ca sunt cam noua in domeniul asta si chiar imi doresc sa stiu cat mai multe. o zi buna !!!

Adauga comentariu

  Despre BizPro.ro

   BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.