Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

May
29

Seriozitatea si Profesionalismul cresc numarul vanzarilor

Autor: ionut

Din ce in ce mai multe firme au inceput sa-si intoarca privirile catre mediul online, vazandu-l ca o potentiala sursa de vanzari. Este adevarat ca internetul romanesc este la inceput, si exista multe domenii ce pot fi exploatate pentru a obtine un profit considerabil.

Multi administratori de firme decid sa-si deschida magazine online, deoarece urmaresc sa isi mareasca numarul de clienti si aria de acoperire a serviciilor oferite. Incep prin a-si cumpara un script pe baza caruia isi va organiza magazinul virtual, cheltuind sume incepand de la cateva sute de euro … pana la cateva mii (3-4mii de euro). Cheltuielile lunare sunt mai mici decat in cazul unui magazin real. Odata cumparat scriptul, trebuie instalat si configurat pe un server la care (de obicei) se plateste o chirie lunara,  apoi site-ul trebuie populat cu produsele din oferta proprie. Pasii acestia ii parcurg aproape toti  noii sositi in mediul vanzarilor online.

Desi pana in acest punct multi “nou veniti” in domeniul vanzarilor online sunt increzatori in viitorul afacerii virtuale, de-abia de-acum incep adevaratele probleme :

 • Cum atragi vizitatori pe site?
 • Cum convingi vizitatorii ca produsele tale sunt de calitate?
 • Cum convingi vizitatorii sa cumpere?

Caracteristica comuna solutiilor celor 3 intrebari este Seriozitatea si Profesionalismul modului de lucru.

Utilizand tehnici profesionale de promovare online, se poate obtine un numar considerabil de vizitatori, interesati de domeniul de activitate al site-ului dvs. Continutul si aspectul calitativ al site-ului va face ca vizitatorii sa revina pe site. Chiar daca un vizitator nu este convins de la prima accesare a site-ului sa devina client, in cazul in care acesta este multumit de calitatea continutului, va reveni, existand posibilitatea sa devina client pe viitor. Chiar si in internetul romanesc, aflat la inceput de drum din punctul de vedere al afacerilor online, alternativele pe care le are un vizitator sunt destul de multe. Daca un vizitator nu este convins din primele momente de calitatea si profesionalismul produselor sau serviciilor oferite, va putea ajunge foarte usor la concurenta. In final … concurenta nu este decat la doua click-uri de mouse distanta. Prima impresie a vizitatorilor unui site are o pondere foarte mare in decizia de a deveni client al acestuia. O prezentare succinta, completa si obiectiva a produselor sau serviciilor oferite va atrage clientii. Calitatea descrierii produselor si serviciilor, cat si a imaginilor descriptive, este de asemeni un element important.

In cazul unui magazin online nu este suficienta doar crearea sa. Acesta trebuie promovat. Daca un magazin real se bazeaza foarte mult pe vadul comercial al zonei in care este situat, in cazul unui magazin virtual, “vadul comercial” trebuie creat, iar conditia de fidelizare a clientilor este calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

 1. dragos :

  ”Seriozitatea si Profesionalismul creste numarul vanzarilor”, zici tu. Sa stii ca si gramatica poate face minuni, mosule!

 2. Mira :

  Cred ca toate lucrurile bine facute pot aduce bani pe net…eu zic ca este nevoie si de perseverenta :)

Adauga comentariu

  Despre BizPro.ro

   BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.