Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Promovare Blog

 

   Site-ul BizPro.ro este partenerul tuturor blogger-ilor din Romania in ceea ce priveste eforturile de promovare online. Astfel, BizPro.ro prezinta bloggerilor o serie de sfaturi si informatii utile privind optimizarea web a blogului personal. In acelasi timp, BizPro.ro in colaborare cu jjSoft.ro, a dezvoltat o retea sociala pentru bloggeri, prin intermediul careia acestia pot interactiona sau isi pot promova articolele.

Promovare prin okBlog.ro

okBlog.ro este o retea sociala pentru bloggeri, cat si un catalog al blogurilor romanesti. De acum bloggerii beneficiaza de un partener de incredere care se ocupa de promovare si se vor putea ocupa mai mult de propriul blog.

Pentru bloggeri, okBlog.ro creste numarul de vizitatori iar pentru cititorii de bloguri, okBlog.ro ofera posibilitatea informarii obiective.


Cel mai important avantaj al site-ului okBlog.ro este faptul ca permite bloggerilor sa se promoveze usor si gratuit. De-acum, bloggerii se vor putea ocupa mai mult de propriul site, lasand promovarea pe seama okBlog.ro

okBlog.ro verifica in mod automat blogurile utilizatorilor inscrisi si promoveaza articolele noi ale acestora. Tot ceea ce trebuie sa faca un blogger pentru a beneficia de serviciile site-ului okBlog.ro este sa-si inscrie blog-ul in catalog, iar la inscriere sa specifice si adresa Feed-ului RSS/Atom a siteului.

okBlog.ro va aduce utilizatorilor inscrisi vizitatori noi, va usura activitatea blogosferei, si va permite bloggerilor sa-si faca noi cunostinte.

Pentru vizitatorii obisnuiti okBlog.ro reprezinta o sursa de stiri variata, acestia avand acces la mai multe surse de informare. In acelasi timp, vizitatorii site-ului okBlog.ro au posibilitatea sa afle mai multe pareri despre aceeasi informatie, pentru mai mult obiectivism.

okBlog.ro isi propune sa devina un catalog inteligent de bloguri, care sa vina in intampinarea trendurilor din blogosfera, in ajutorul atat al bloggerilor cat si al cititorilor de bloguri.

    Despre BizPro.ro

     BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.