Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

May
30

Cum lucreaza unele firme de optimizare web. Partea 1

Autor: ionut

Profitand de lipsa de experienta a administratorilor de site-uri din internetul romanesc, dar si de dorinta acestora de a-si imbunatati prezenta online, in ultima perioada au inceput sa apara din ce in ce mai multe firme de Optimizare / Promovare Web. Desi o parte dintre acestea sunt extrem de serioase, avand rezultate foarte bune in acest domeniu, de cele mai multe ori, cele care reusesc sa convinga clientii sunt cele care urmaresc sa se imbogateasca peste noapte, fara  a depune foarte multe eforturi.

Aproape zilnic descopar o asemenea firma, dar … cea care am descoperit-o ieri, m-a determinat sa trag un semnal de alarma catre administratorii de site-uri romanesti, care, in final ar putea ajunge sa fie inselati.

Propun pentru studiu urmatorul serviciu oferit de dansii :

fals01.jpg

In momentul de fata NU EXISTA nici un site catre care puteti creea o legatura, in asa fel incat sa va imbunatatiti pozitia in motoarele de cautare. Daca ar exista un asemenea site, toti webmasterii  ar creea un link catre el de pe site-urile proprii … nu-i asa ?

Ceea ce este foarte important pentru site-ul dvs. este sa obtineti link-uri de pe alte site-uri catre el. Spre exemplu … presupunem ca dvs. detineti site-ul  www.produse-naturiste-ieftine.ro, si doriti sa va pozitionati bine in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie “Produse Naturiste”, este recomandat sa obtineti link-uri de pe alte site-uri, catre site-ul dvs. care sa contina cuvintele cheie(link-urile) “Produse Naturiste”.

Aplicand ideea aceasta pe serviciile prezentate in imaginea de mai sus, ajungem foarte usor la concluzia ca firma respectiva va fi singura care va avea de castigat. Un link catre site-ul lor, publicat pe site-ul dvs. nu v-ar aduce nici un beneficiu… in schimb, veti ajuta firma respectiva sa se claseze mai bine in motoarele de cautare.

Voi continua in zilele ce urmeaza cu o serie de alte pacaleli de care ar trebui sa va feriti.

Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

 1. Ro-Director :

  Astia ne iau de prosti.. sute de site-uri din astea care vorbesc de optimizare si ei au page rank 1 sau 2.. ma bufneste rasu… mai grav e ca unii oamenii cred ce spun ei acolo si le dau banii.

 2. expertul :

  promovarea a luat-o razna,….. in loc sa iti vezi propriul interes te mananca de grija altuia, ar fii bine sa ne vedem de propria afacere sa nu ne mai dam profesori, ca dupa ’90 e plin in orice domeniu numai de profesori, care mai de care sa te invete ceva, mai bine isi vede fiecare de ce are de facut si sa nu ne mai intocsice cu sfaturile lor, fiecare gaseste si plateste ce doreste, asta inseamna democratie si piata libera, nu plin de profesori care ne intocsica cu sfaturile lor, profesorii sunt in scoli nu pe strada ei se respecta si ne respecta, informatia se plateste domnilor astia care o dati gratis, cine este stapan pe ce face si pe cunostintele dobandite cere bani pe informatie, cei care sunt pe tot net-ul reprezinta o sursa de intocsicare, daca informatia pe care o posteaza ar fi reala ar cere bani pe ea, este principiul cerere si oferta, pentru ce sa imi dai o informatie daca este corecta si ai muncit la obtinerea ei ani de zile pentru care motiv sa o dai gratis, pentru ce sa iti bati joc de munca ta, raspunsul este ca nu au muncit ii intereseaza doar sa se veda vorbind ….. inainte de ’90 era un singur tatic acum in schimb e piln de tatici in fiecare domeniu sunt tatici sunt foarte binevoitori se numesc experti, specialisti …. creaza forumuri si organizatii, cica sa ne apere de altii sa nu ne pacalim, dar noi nu avem nevoie de parerea lor sa ne lase in pace, cine vrea parerea lor sa ii apeleze ce atat tamtam fiecare face ce doreste este obtiunea fiecaruia. Ti-am cerul parerea? Nu, atunci nu te mai chinui, ma intereseaza doar ce doresc sa aflu.

 3. Pop Aurel :

  Un alt exemplu negativ este si siteul http://www.expressdesign.ro. Am apelat la serviciile acestuia, am platit avansul fara ami pune la dispozitie factura, mi s-au facut promisiuni ca siteul va ajunge pe primul loc la mai multe cuvinte. Nu s-a intamplat acest lucru, am fost incurcati din Februarie 2010 si pana in August 2010, cu promisiuni ca va urca, nu am primit niciun ban inapoi, am facut plangere penala impotriva individului.

  Nu recomand nimanui sa apeleze la serviciile lui Stanca Ginel detinatorul acestui site.

Adauga comentariu

  Despre BizPro.ro

   BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.