Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Sep
18

Yahoo cumpara Zimbra, pentru a concura cu Google Apps

Autor: ionut

Yahoo a achizitionat Zimbra cu suma de 350 milioane de dolari, in vederea constituirii unei alternative pentru Google Apps. Zimbra se constituie printr-un pachet de servicii online, ce cuprind email si calendar, dezvoltate utilizand tehnologia AJAX. Sistemul este Open-Source, si desi interfata nu este chiar cea mai placuta, facilitatile oferite, le intrec prin anumite aspecte, pe cele oferite de Gmail sau Google Calendar.


Pe langa o parte din facilitatile importante oferite si de Gmail, cum ar fi etichete, conversatii, sau previzualizarea atasamentelor, Zimbra ofera facilitati avansate, precum suport IMAP, indexarea atasamentelor, posibilitate de salvare a cautarilor, agenda comuna de contacte. In acelasi timp, Zimbra pune la dispozitie si servicii de planificare, de tip calendar, acestea fiind inteligent integrate cu modulul de email, exista posibilitatea de lucru offline, iar pentru utilizatorii mobili, Zimbra pune la dispozitie o serie de clienti optimizati pentru diferite tipuri de terminale.

O comparatie a serviciilor oferite de Zimbra cu cele oferite de Google Apps dovedeste faptul ca, in acest domeniu, Yahoo poate deveni un competitor veritabil pentru Google. Ramane totusi de vazut cum vor integra cei de la Yahoo serviciile Zimbra.


Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

Adauga comentariu

    Despre BizPro.ro

     BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.