Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Aug
07

Noutati de la Google

Autor: ionut

In cadrul unei prezentari, condusa saptamana trecuta, in cadrul WordCamp 2007 de catre Matt Cutts, s-au confirmat o serie de zvonuri legate de anumite aspecte ale algoritmului motorului de cautare Google, legate de modul in care acesta trateaza paginile web.

Cele mai importante aspecte discutate au fost urmatoarele :

  • caracterul underscore (“_”) este interpretat ca delimitator de cuvinte in cadrul URL-urilor intalnite. Acest aspect nu era cunoscut de catre marea majoritate a webmasterilor.
  • URL-urile dinamice, utilizate in cadrul site-urilor dinamice, pentru a transmite o serie de parametrii pe URL intre paginile site-ului, sunt interpretate ca si cele statice, cu conditia sa nu contina mai mult de 2-3 parametrii dinamici. Cu alte cuvinte, in cazul in acele cazuri in care se intalneste caracterul “?” in cadrul unui URL, acesta va fi tratat ca si un URL static, cu conditia sa nu contina mai mult de doua-trei caractere “=”.
  • numarul de directoare, si mai ales structura acestora nu influenteaza in cadrul algoritmului de pozitionare in cadrul rezultatelor Google. Mai exact, numarul de caractere slash (“/”) in cadrul unui URL nu este semnificativ pentru Google. Totusi, se pare ca acest aspect conteaza pentru Yahoo si MSN.
  • extensia fisierelor in cadrul unui URL este nesemnificativa. Astfel, nu conteaza daca URL-urile dvs. se termina in .html, .htm, .html, .asp, .aspx, .jsp, atata timp cat extensia nu este .exe, extensie pe care Google nu o indexeaza, ca masura de securitate.
  • Matt a afirmat ca este un mit faptul ca Google analizeaza informatii despre detinatorul unui domeniu, pentru a-i asocia acestuia un grad de incredere.

Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

Adauga comentariu

    Despre BizPro.ro

     BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.