Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Aug
07

Google accepta underscore ca delimitator de cuvinte

Autor: ionut

Pana recent, Google nu trata caracterul “_” (underscore) ca si delimitator de cuvinte. Multi dintre webmasteri nu stiau acest lucru, si astfel, formau URL-uri de genul www.site-ulmeu.ro/laptop_nou.html, cu gandul ca motoarele de cautare vor interpreta combinatia de cuvinte cheie ca fiind doua cuvinte separat. Totusi, acest lucru se va intampla doar din viitorul apropiat, conform afirmatiilor recente ale lui Matt Cutts in cadrul WordCamp 2007.

Ce inseamna acest lucru ? Inseamna ca un URL de genul www.site.ro/masina_secondhand.html va avea mai multa relevanta pentru pagina respectiva, deoarece motorul de cautare (Google) va putea percepe cele doua cuvinte din URL (masina si secondhand) independent. Initial, inainte de aceasta modificare, Google ar fi extras (din URL) cuvantul cheie masina_secondhand, care de cele mai multe ori nu ajuta.

In acest moment, toate cele 3 motoare de cautare principale (Google, Yahoo, si MSN) trateaza caracterul underscore (“_”) ca delimitator de cuvinte, in cadrul URL-ului.

Astfel, incepand cu viitorul apropiat, o serie de site-uri vor cunoaste o crestere a traficului generat de catre motorul de cautare Google, fapt ce nu poate decat sa aduca beneficii.

Update [14 August 2007] :   Se pare ca, desi Google a anuntat ca urmeaza sa trateze caracterul underscore ca si delimitator de cuvinte, inca nu o face. Inginerii Google inca lucreaza la algoritmi, schimbarea urmand sa aiba loc in viitorul apropiat.


Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

Adauga comentariu

    Despre BizPro.ro

     BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.