Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Jul
12

Filozofia PayPal

Autor: ionut

Chiar daca de cele mai multe ori sunt adeptul tehnologiilor Google, in ceea ce priveste sistemul de plati online, consider ca PayPal este pe departe lider. Chiar daca Google incearca sa ofere o alternativa (viabila zic eu) pentru PayPal, prin intermediul Google Checkout, este evident ca acestia au mult teren de recuperat in acest domeniu.

In urma cu ceva timp, PayPal a devenit disponibil si in Romania. Acest lucru inseamna ca orice cetatean roman, ce detine un card ce poate fi folosit in procesul de plati online isi poate creea un cont. Din acel moment, platile online vor cunoaste un nou nivel.

Personal, am folosit PayPal cu mult timp inainte ca acesta sa fie disponibil si in Romania, ajungand in decursul timpului la o serie de conluzii …
PayPal - cea mai facila solutie de plata onlineAtunci cand este vorba de cumparaturi online, consider ca cea mai viabila solutie (la nivel international) este PayPal. Din punctul de vedere al comerciantului, acesta prezinta o serie de avantaje de neegalat (inca) de catre alte solutii concurente. Instalarea, interconectarea si configurarea cu sistemul electronic de cumparaturi este foarte usoara, mai precis existand foarte putine restrictii sau elemente ce necesita configurare. Taxele si comisioanele sunt rezonabile, putand chiar sa afirm ca sunt foarte mici in comparatie cu solutiile concurente oferite de firme din “.ro”

Din punctul de vedere al cumparatorului, PayPal ofera si mai multe avantaje, dintre care, cel mai important este acela al sigurantei ridicate. De multe ori am fost nevoit sa efectuez cumparaturi online de pe site-uri mai mult sau mai putin dubioase. Bineinteles ca nu as fi cumparat de pe acele site-uri daca nu ar fi acceptat PayPal. De ce ? Pentru ca nu pot avea incredere in acele site-uri, si nimic nu ma asigura ca informatiile personale legate de cardul meu nu sunt stocate intr-o baza de date nesecurizata sau vulnerabila. Am invatat in decursul timpului sa acord o foarte mare importanta acestui aspect, si sa ma asigur ca datele mele personale, raman private.

Nu vreau sa ridic in slavi serviciile PayPal prin intermediul acestui articol, in schimb doresc sa atrag atentia asupra anumitor aspecte la care unii dintre dvs. probabil nu v-ati gandit pana in momentul de fata.
Banii din contul PayPal … nu sunt chiar bani

De cele mai multe ori, banii din contul PayPal pot fi cheltuiti mult mai usor decat banii adevarati sau banii de pe card. De ce ? PayPal este ideal pentru platile mici (cu valoare mica), care de cele mai multe ori se intampla frecvent. Este mult mai usor sa folosesti contul PayPal pentru a plati un serviciu online sau un programel ieftin gasit pe net. Aceste plati, avand o valoare mica sunt trecute foarte usor cu vederea, dar, de multe ori ajung sa cumuleze sume considerabile.

Banii din contul PayPal … sunt pre-platiti

Acest implica un impact psihologic mai scazut in momentul cheltuirii lor. De ce ? Pentru ca oricum banii respectivi au disparut de pe card-ul dvs. Statisticile au aratat, ca din acest punct de vedere, banii din contul PayPal sunt mai usor de cheltuit.

Banii din contul PayPal … se cheltuie cu mai putine click-uri

Intr-adevar, modalitatea de plata prin PayPal este mult mai rapida decat cea cu cartea de credit. Nu este nevoie sa introduceti decat parola dvs. aferenta contului PayPal pentru a efectua o plata. Nu mai este necesar sa introduceti numarul card-ului, titularul, data expirarii, etc.

Banii din contul PayPal … sunt doar ai dumneavoastra

Pentru aceia dintre dvs. care aveti sotii ce mai folosesc din cand in cand si cardul dvs. la cumparaturi, PayPal poate fi considerat un aliat de nadejde. Puteti astfel depozita bani in contul FSN PayPal (Fara sa Stie Nevasta) pentru a-i folosi ulterior pentru plati online.


Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

 1. Cozzy :

  Souper faian chestia asta.

 2. » Internetul … Evolutie ? :: ionutg :

  […] Cand te duci la piata sa cumperi doua rosii si o legatura de ceapa, Tanti Leana … te intreaba : Platiti Cash sau cu card-ul? Iar cersetorii de la semafoare nu-ti mai cer un leu … ci, te roaga sa le donezi ceva in contul de PayPal. […]

 3. Teo :

  Se pare ca nu ai avut pana acum nici o disputa deschisa sa vezi cum e cand vinzi produse .. clientu plateste cu acest mirific PayPal si apoi se razgandeste si zice ca nu ai trimis produsu sau ca nu a platit el de fapt …
  Si atunci ghici ce se intampla … PayPal retrage banii tu ai trimis deja scriptu/programu sau alt downloadabe goods si ramai cu buza umflata …
  Un mirific American instrumentde plata online ….
  ca si Ebay ul de altfel

 4. ionut :

  [@Teo] Cred ca greseala e a ta, pentru ca nu iti protejezi produsul.

 5. Lautaru :

  bai da voi sunteti norocosi sa aveti si PayPal , la noi inca nu se vede pe aproape asa ceva — asa ca ni scinciti si folositiva

Adauga comentariu

  Despre BizPro.ro

   BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.