Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Aug
27

Hello ? Domnu’ Google … incotro ?

Autor: ionut

Desi, din momentul in care a fost lansat, cat si in anii urmatori, pana in prezent, Google s-a dovedit a fi motorul de cautare cel mai performant, reusind sa furnizeze rezultate relevante pentru cuvintele cheie cautate de catre utilizatorii sai, exista motive sa cred ca Google isi pierde din aceasta acuratete. De ce?

In ultima perioada am observat din ce in ce mai multe “rateuri” ale algoritmului Google, fapt ce creeaza impresia ca, pana si serviciul de cautare online oferit de Google este in stadiu Beta, alaturi de celelalte cateva zeci de proiecte ce au fost lansate in faza beta, si au fost uitate…

Dovezi ? Ia uite ce rezultate mi-a returnat Google in cazul unei cautari pentru “HDTV” :

Incepusem chiar sa ma obisnuiesc cu faptul ca Wikipedia apare printre primele rezultate in Google pentru marea majoritate a cautarilor. Dar… in momentul in care Google a returnat de 5 ori Wikipedia dintr-un total de 10 rezultate, mi s-a parut chiar ridicol.

Chiar nu inteleg de ce Google ma invita sa citesc informatii despre “HDTV” pe Wikipedia, in 5 limbi diferite, si … culmea, nici una dintre ele nu este romana, desi acesta a identificat faptul ca sunt din Romania. (a se observa in partea de sus a imaginii, imediat sub casuta de cautare).

Ca o dovada in plus a faptului ca Google a identificat ca sunt din Romania, este si faptul ca, printre rezultatele ce duc la Wikipedia exista si vreo doua site-uri romanesti, si un al treilea in limba romana.

Deci … Domnu’ Google … incotro ?

Credeti ca exemplul acesta este doar o coincidenta ? Ia uitati ce se intampla pentru dvd, sau tcp/ip sau blu-ray. Lista poate continua…


Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

Adauga comentariu

    Despre BizPro.ro

     BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.